« Назад

Реклама

Уважаеми господа,

 

Имаме удоволствието да ви представим тази оферта за най-новия баскетболен сайт в България – Superbasket.bg. Обръщам се към Вас с желание за евентуално сътрудничество.

 

Уебсайтът Superbasket.bg е направен за всички хора, които обичат баскетбола не само у нас, но и в чужбина. Изпълнението му е професионалното и класическо. Поставяме си високи цели, за да може да задоволим всички вкусове и желания на баскетболната аудитория у нас. Уебсайтът вече набира скорост и има посещения не само от България, но и от чужбина. Българският баскетбол се развива в правилна посока и смятаме, че този нов сайт ще допринесе за допълнителен интерес сред баскетболната ни общественост.

 

Сайтът стартира от 6 март 2013 и ще акцентира с коментари, анализи и топ новини върху всичко интересно, което се случва не само в българския, но и световния баскетбол. Интервюта и анкети ще допълват текстовата част. Свои собствени блогове ще имат Кремена Младенова и Валентин Ангелов, които ще споделят с читателите своето експертно мнение в баскетбола. Освен текстова част, сайтът ще разполага и с богат снимков материал благодарение на сътрудничеството със Sportsimages.bg. Галерии от срещи на мъжко, женско и на всякакво ниво на подрастващи (от до 20 годишни) вече предизвиква изключително сериозен интерес от страна на посетители.

 

Като начало цените за реклама в този сайт са промоционални. Евентуално ваше участие на страниците на Superbasket.bg би могло да затвърди вашите позиции в бизнеса ви. Със сигурност ваши бъдещи клиенти се крият из феновете, които посещават този сайт, а те не са малко и са от различен пол и възраст. Надяваме се на вашата подкрепа и в същото време ползата да бъде взаимна.

 

Посетете сайта Superbasket.bg за по-конкретна моментна ситуация на възможните полета за банери. Разбира се, има възможност при евентуални Ваши искания да бъдат направени съответни размествания.

 

Изпратете запитване на долупосочените имейли върху имената и ние ще се свържем с вас с конкретна оферта.

 

ВАЛЕНТИН АНГЕЛОВ

 

КРЕМЕНА МЛАДЕНОВА

Play of the day