« Назад

Кметът на Ямбол награди 19-годишните юноши

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 02/08/2020 11:59
Кметът на Ямбол награди 19-годишните юноши

 

В знак на благодарност за спечелената титла при юношите до 19-годишна възраст кметът на Община Ямбол Валентин Ревански поздрави шампионите и техния треньор Стойо Чолаков на церемония в зала "Диана". На самото събитие им бяха връчени благодарствени адреси от негово име и от името на екипа му. Това съобщават от Община Ямбол. 

 

"Ямбол има едни от най-талантливите и трудолюбиви състезатели и треньори. Искрено се надявам, че в най-скоро време тези млади спортисти ще бъдат част от мъжкия представителен отбор на нашия град“, каза кметът на Ямбол.

 

Той изказа своята благодарност към родителите на шампионите и към всички, които подкрепят ямболския баскетбол. 

 

 Не на последно място благодаря и на публиката, която винаги е била шестият играч от нашите отбори“, допълни още Валентин Ревански. Благодарствен адрес получи и треньорът Здравко Янчев.

 

Юношите на Ямбол са новите републикански шампиони за 2020 на България. В оспорвана надпревара с Академик София във варненската зала „Христо Ботев“ ямболии се наложиха над своя съперник с 67:62 и спечелиха трофея. Това е поредната шампионска титла за юношите на Ямбол до 19-годишна възраст.

 

"Отборът на Ямбол, воден от Стойо Чолаков зарадва и вдъхнови всички свои привърженици в града, където баскетболът има своята значима спортна история и е на завидна почит и ни накараха да се чувстваме горди с тяхната победа. Община Ямбол поздравява младите баскетболисти с извоюваната титла и им пожелава да бъдат здрави, успешни и вдъхновени за нови победи, да продължават със същия борбен дух и да защитават достойно шампионската купа", гласи изявлението на Общината. 

 

 


Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day