« Назад

Милен Захариев остава в Германия

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 01/08/2020 14:30
Милен Захариев остава в Германия

 

Милен Захариев няма да сменя своята клубна принадлежност в Германия. Българинът ще продължи да носи екипа на Швелм, който е неизменен участник в лига ПРО Б. Гардът ще остане в тима и през следващия сезон, съобщават от клуба. Той се присъедини към отбора през миналото лято и остави добри впечатления.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Milen Zahariev bleibt den EN Baskets erhalten❗💙💛 #enbasketsschwelm #enbaskets #barmer2basketballbundesliga #basketball #hoop #probasketball #sports #together #gemeinsampunktEN #gemeinsamProB #barmerliga

Публикация, споделена от EN Baskets Schwelm (@enbasketsschwelm) на Авг 1, 2020 в 12:50 PDT

 

 

През 2019/2020 Захариев остави срещу името си средни показатели от 10.0 точки и 6.0 борби за тима си в лига ПРО Б. Преди това 28-годишният баскетболист игра за Левски, Академик Пловдив, Черноморец Бургас, Спартак Плевен, Академик Благоевград и втория тим на Лукойл Академик. Кариерата на 190-сантиметровия плеймейкър преминава още през германските Итцехое, Гревенбройх и за Хакен.

 

Много съм щастлив, че се завръщам в Швелм и се надявам да побеждаваме много. Нямам търпение да водя подготовка отново с отбора и да постигнем онова, което не успяхме през миналата година. Пазете себе си и вашите близки. Ще се видим скоро”, казва пред официалния сайт на клуба Захариев.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day