« Назад

Асен Великов: Вярвам в успешното представяне

Добави в Svejo
От Асен Великов 15/07/2014 14:32
Асен Великов: Вярвам в успешното представяне Асен Великов (сн. Sportsimages.bg)

Здравейте приятели!

Както знаете, вече започнахме подготовката за квалификациите и за много от нас лятната почивка свърши.Радвам се,че за поредна година съм част от националния отбор и имам честта да защитаваме с моите съотборници името на България. Тази година отборът е доста подмладен и вярвам, че новите имена в ще помогнат с много желание и настроение да постигнем целта и да се класираме за европейското първенство.

Подготовката минава чудесно и смятам, че до началото на мачовете ще бъдем в оптимална форма. От няколко дни сме в Боровец, където вниманието е насочено изцяло в подготовката и напредъка на всеки от нас. Този сезон за мен и моя отбор беше доста успешен. Смятам, че показахме много добра игра и класирането в първенството и за купа България го доказва. Вярвам,че с националния отбор също ще е успешно представянето, въпреки силните отбори с които сме в група. Виждам как всеки тренира и се раздава максимално, а това е основната предпоставка за един отбор да успее. От началото на лагерите всички тренират пълноценно. През по-голямата част от времето сме заедно и съм сигурен, че имаме страхотен колектив, който с течение на времето и тренировките ще става още по силен. Позитивното отношение от страна на ръководството ще помогне на всеки да разкрие потенциала си и ако го направим съм сигурен в успехите на отбора. Имаме достатачно време да се сработим и когато излезем на терена да зарадваме всички с играта си. Гледахме най-важните мачове от световното по футбол заедно и мисля, че доста положително ни се отрази. Тези мачове бяха с много заряд и емоции, които се пренесоха в нас и това допълнително мобилизира отбора.

Това лято отборът е воден от Георги Младенов. Всеки знае неговите успехи и качества, но смятам, че вярата и увереността, която той ще даде на всички нас ще е от голямо значение и полза за отбора. Още в началото на подготовката успя да запали целия отбор с неговия хъс и желание. Всичко това, което казах до сега с малко късмет и подкрепа от Вас феновете на тази игра,смятам,че е достатъчна предпоставка това лято да Ви радваме с играта си и да успеем да се класираме. Сега трябва да Ви оставям и да отивам там където ми е мястото, а именно в залата. Защото всеки отбор се подготвя здраво, а ние за да успеем трябва да тренираме повече от тях. Поздрави и до нови срещи.


Play of the day