« Назад

Децата от школата на Академик Бултекс 99 ще подновят тренировки през следващата седмица

Добави в Svejo
Източник: Академик Бултекс 99 22/05/2020 16:38
Децата от школата на Академик Бултекс 99 ще подновят тренировки през следващата седмица Академик Бултеск 99

 

Децата от школата на Академик Бултекс 99 подновяват тренировки от вторник (26 май), след като здравното министерство разреши колективните занимания в залите. В последните дни младите състезатели на клубa поддържаха форма на открито в съответствие с предписанията и мерките заради пандемията от коронавирус, но сега отново ще могат да изпитат радостта от играта с оранжевата топка в залата на Спортното училище.

 

Разбира се, клубът ще осигури всички необходими мерки за безопасност при подновяването на тренировките, за да може да се обезпечи здравето на децата и треньорите.


Към прекратяването на първенствата заради пандемията Академик Бултекс 99 е лидер във всички гарнитури. Децата до 12,14 и 16 години са на първо място във временните класирания без нито една загубена среща, а 18-годишните юноши старша възраст са начело в А регионална група само с една загуба. При старшата отборът на практика играе с повечето от децата в тима до 16 години.

 

Очаква се финалите на държавните първенства при подрастващите да бъдат през август, като за това предстои официално потвърждение. Пловдивчани обмислят да представят кандидатура за домакин на заключителните мачове при 16-годишните.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day