« Назад

Димитър Димитров: Имаме почти месец да си видим грешките

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 09/02/2020 22:44
Димитър Димитров: Имаме почти месец да си видим грешките БФБ

 

Димитър Димитров се представи на прилично ниво за Балкан Ботевград във финала за Купата на България, но неговите усилия не успяха да предотвратят поражението от Левски Лукойл със 78-86. Крилото финишира с 9 точки, 3 борби, 4 асистенции и 2 откраднати топки за 24 минути престой на паркета. Ето как коментира поражението пред БНТ 3 капитанът на ботевградчани:

 

Левски направи разликата още в началото на мача. Мисля, че съперникът започна една идея по-агресивно от нас. Борихме се през цялото време да смъкнем този пасив, но успяхме да намалим най-много до 6 точки. Дотук ни стигнаха силите. Стана един добър мач, поздравява Левски. Един път печелиш, един път губиш-това е баскетболът.

 

Гледахме да не се влияем от това колко време Балкан не е печелил Купата на България. Концентрирахме се върху нашата работа, мисля, че не ни оказа влияние. Надявам се следващият финал да го спечелим. Не смятам, че тази загуба ще ни се отрази за плейофите. Имаме почти месец да си видим грешките и да си вземем поуки от това поражение, за да излезем максимално силни в решаващия етап от сезона“, уточни Димитров.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day