« Назад

Людмил Хаджисотиров: Най-важната част от сезона започва сега

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 08/02/2020 23:34
Людмил Хаджисотиров: Най-важната част от сезона започва сега БФБ

 

Рилски спортист отпадна от турнира за Купата на България във втората фаза. Самоковци отстъпиха драматично пред Балкан Ботевград със 75-82 във втория полуфинал. Пред БНТ 3 наставникът Людмил Хаджисотиров бе разочарован.

 

Нормално е да съм разочарован, защото се върнахме в мача от 13 точки пасив. В края на направихме много добра серия. В този момент психологическото предимство се беше прехвърлило в нашия тим, но Екзейвиър Джонсън напусна играта за симулация. След това отсъдиха фаул в нападение на Игор Кесар и ние направихме грешки. Не успяхме да се възползваме от това, че се обърна психологията на срещата към нас. Ограничихме Балкан до 14 точки в четвъртата част, взехме им 14 борби в нападение. Мисля, че много малко не ни достигна, а и ботевградчани имаха късмет.

 

Поздравявам Балкан и му желая успех на финала. Няма как да не ме е яд, защото имаше реални ситуации да спечелим тази среща. Не ние се получиха някои неща, напрежението е нормално и за двата отбора. Когато Джонсън излезе за пети фаул, това ни извади от ритъм“, подчерта Хаджисотиров.

 

Продължаваме да работим, най-важната част от сезона започва сега. Трябва само да си подобрим играта. Мисля, че има още потенциал в състава, можем да играем доста по-добре. Привлякохме Кристофър Уокър, който ще ни помогне още повече. Надявам се да ставаме все по-добри. Най-важното е да сме здрави“, завърши младият специалист.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day