« Назад

Йовица Арсич: Ние не сме отбор, който зависи само от една звезда

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 08/02/2020 23:14
Йовица Арсич: Ние не сме отбор, който зависи само от една звезда БФБ

 

Балкан Ботевград е вторият финалист в турнира за Купата на България. „Зелените“ спечелиха драматично срещу Рилски спортист с 82-75 във втория полуфинал от надпреварата. Пред БНТ 3 старши треньорът Йовица Арсич остана доволен от важния успех на ботевградчани.

 

Имахме много мачове и контроли срещу Рилски, така че никога не сме били спокойни. Двата тима са много близки като качество, нормално беше този мач да бъде интересен до края. Имаше моменти, в които можехме да се откъснем и да играем малко по-спокойно. В края на срещата ни падна концентрацията и направихме няколко грешки, а нашите съперници се върнаха. Мисля, че феновете и на двата тима могат да са доволни.

 

Не се притесних, когато Димитър Димитров напусна играта за пет лични нарушения. Ние не сме отбор, който зависи само от една звезда, всеки си върши работата. Основното предимство на Левски е, че играчите му са по-свежи, както и че са по-скъпи. Очаквам на финала стрелбата ни да е по-добра, защото си мисля, че момчетата ще са по-отпуснати. Гледайки стрелбата и на двата отбора днес, се вижда, че те са по-натоварени, тъй като мачът е важен. Но както и да е, справихме се“, отбеляза сръбският специалист.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day