« Назад

Александра Кънчева: Сезонът приключи, фокусирам се върху края на семестъра

Добави в Svejo
От Александра Кънчева 20/03/2014 06:50
Александра Кънчева: Сезонът приключи, фокусирам се върху края на семестъра

Здравейте!

Ето ги и последните новини около мен. На Финалната четворка в Лавал победихме университета на Concordia и се класирахме на финал. Там очаквано срещнахме McGill и за мое огромно съжаление загубихме. Изиграхме най-слабия възможен мач от началото на сезона точно в деня, за който се бяхме подготвяли 9 месеца.

Но в крайна сметка така е било писано - по-добрият побеждава, а загубилият продължава още по-усилено да се подготвя за да постигне целите си.

 

За мен сезонът приключи на 1 март и сега остава само да се фокусирам върху края на семестъра. На 17 март приключи и финалната осмица на Канада и съвсем очаквано Уиндзър са отново шампиони.

 

А колкото до Купата на България, бях сигурна, че ще има изненади, но даже и аз не очаквах точно така да се развият нещата. В крайна сметка, когато играеш даден спорт и стигнеш до Финалната четворка може само да се раздадеш максимално и да се надяваш нещата да се развият в твоя полза.

 

Ще чакам с нетърпение да видя кой ще стане шампион тази година, силите са доста изравнени. Успех на всички и нека най-добрият победи! Аз разбира се си имам моите фаворити и ще им стискам палци!

 

До нови срещи, с пожелания за хубава и топла пролет.


Play of the day