« Назад

Цуми Шаренкапова: 2013 г. беше много пълноценна за мен

Добави в Svejo
От Цуми Шаренкапова 24/12/2013 23:27
Цуми Шаренкапова: 2013 г. беше много пълноценна за мен (снимка: Sportsimages.bg)

Весела Коледа! Първо искам да пожелая на всички много здраве и късмет! Да бъдем по-добри не само в тези дни. Много често онова, за което наистина мечтаем не е сред коледните подаръци.

Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас и за да стигнем до него трябва да направим поне една крачка. Нека да я направим .... На коледа стават ЧУДЕСА !!!

 

По това време всеки прави своята равносметка за изминалата година. Нещата, които са се случили и тези, който е трябвало да се случат. За мен 2013 г. беше много пълноценна. Всеки един мач, всяка загуба и победа ми помогнаха да израсна и да продължавам да се развивам като човек на терена и извън него.

Сега да ви разкажа за изминалия месец и случващото се около мен и Дунав 8806. Целият труд на спонсорите, ръководството и отбора не беше достатъчен, за да изненадаме отбор в Еврокъп и приключихме участието си в турнира без победа. Всички тези пътувания и мачове ни повлиаха и в българското първенство. Натрупаната умора ни изигра лоша шега и загубихме домакинския си мач срещу Левски. Те се възползваха много добре от моментното ни състояние и с нашата ужасна игра в защита не можахме да покажем и 50% от възможностите си. След този мач, борейки се за първото място в класирането не можехме да си позволим повече загуби. Това ни помогна да излезем пределно мотивирани и концентрирани на мача с Монтана. Играхме отборно, борехме се за всяка топка, помагахме си в защита и не им дадохме шанс и да помислят за победа. Мисля, че ако играем всеки мач така няма да имаме никакви проблеми. И така, преди Коледа нямаше други изненади.

Време е за малко отдих, да си починем малко физически и психически, и да съберем сили за новата година. Желая на всички тя да донесе много успехи и най-вече здраве. Да бъдем по-добронамерени и да даваме всичко от себе си следвайки целите си. Весели празници!


Play of the day