« Назад

Асен Великов: Тепърва ще доказваме, че мястото ни в класирането не е случайно

Добави в Svejo
От Асен Великов 22/12/2013 16:41
Асен Великов: Тепърва ще доказваме, че мястото ни в класирането не е случайно (снимка: Sportsimages.bg)

Здравейте приятели!

Вече се изиграха мачовете от първото завъртане и с наближаването на празниците реших да напиша няколко реда. След изиграните досега мачове се очертава доста интересно и оспорвано първенство, което се надявам да радва всички фенове на баскетбола.

 

Нашият отбор показва доста добра игра от началото на първенството и това се вижда и в класирането. Разбираме се чудесно и добрата атмосфера е в основата на нашите успехи. Много хора не ни слагаха в сметките си от началото на първенството, но се радвам, че показахме добра игра и ще бъдем фактор в шампионата. Радвам се, че вече в залата идват повече хора и се надявам занапред да ги радваме още повече с играта си. Смятам, че тепърва ще доказваме и показваме, че не е случайно мястото ни в класирането.

 

Наближават едни от най-хубавите празници, а освен тях мачовете продължават и ще може всеки да гледа и подкрепя отбора си всяка седмица. Искам да пожелая на всички много здраве, щастие и късмет. Нека все-повече да се радвате на играта с оранжевата топка.

 

Надявам се, че през новата година ще има по-качествени и интересни мачове от изминалата. На тези празници стават чудеса, вярвайте в себе си, в мечтите си и съм сигурен, че рано или късно те ще станат реалност.

 

Весели празници и много незабравими моменти и усмивки през новата година!


Play of the day