« Назад

В Лукойл ще обмислят подсилване на състава

Добави в Svejo
Източник: Гонг, Кремена Младенова 24/10/2013 10:29
В Лукойл ще обмислят подсилване на състава снимка: Lap.bg

„Нещо липсва. Мъничко, но липсва”, заяви изпълнителният директор на Лукойл Академик Сашо Везенков след поражението като домакин от руския Химки във втория кръг на Еврокъп. „Това беше най-добрият мач на Химки от пет изиграни. Държахме се много добре до четвъртата част, където за 3 минути изпуснахме нещата. Там се реши мачът. Чадърът на плеймейкъра, който трябваше да забие и от там направи 4 грешки една след друга. Може би това е класата”, каза още Везенков.

 

Колкото до това, че двете загуби за момента не са фатални и има още двубои да се изиграят в групата, Сашо Везенков коментира: „И мачът в Турция, всичко е предвидено, нормално, но след това трябва да победим във всички домакинства, плюс навън срещу румънците и в Босна.”

 

„Винаги съм казвал, че лицето на българския баскетбол е Лукойл в последните години, но това какво ни грее. Ние винаги сме- още малко, още малко и не стига. Не е приятно да губиш, защото Химки имаха проблеми и мислех, че днес може да победим”, сподели Везенков и добави:

 

„Играем по два мача на седмица. Трябва да се сработват много бързо. Според мен ни трябва нещо. Нещо ни трябва. Може би солта я няма. Трябва ни още нещо, ще го коментираме с президента.”

 

А къде Лукойл има нужда от подкрепление, може би на позицията център, Везенков коментира: „Не мога да кажа. Може би четворка. По-тежка четворка. Имаме проблем. Виждате, че Моня стартира със 17 точки и не можем да го спрем. Може би повече на позиция 4 ни трябва. Нещо, което наистина да е класно. Да може да вкара, да може да пробие.”


Play of the day