« Назад

Победа за България с 10-15 точки, прогнозира Ацо Тодоров

Добави в Svejo
Източник: Гонг, Кремена Младенова 13/08/2013 15:57
Победа за България с 10-15 точки, прогнозира Ацо Тодоров снимка: sportsimages.bg

Оптимист за победа на България довечера срещу Исландия в европейските квалификации е треньорът на Балкан Александър Тодоров. Той прогнозира успех с 10-15 точки за мъжкия ни национален отбор в Рейкявик довечера от 22.15 часа.

 

„Независимо от всички негативни коментари в последните дни, аз мисля, че отборът показваше до мача с Румъния много по-различна игра и настроение като дух и като борба, в сравнение с това, което беше примерно миналото лято. Мисля, че мачът с Румъния беше един слаб ден на целия отбор и познавайки Тити знам, че той ще ги мотивира и ще постави правилната тактика. Затова моята прогноза е победа за България между 10 и 15 точки”, прогнозира Ацо Тодоров за Гонг.

 

Попитан за мнението му за участието на младежкия тим в мъжкото първенство през миналия сезон и дали би подкрепил бъдещо участие на такъв състав и догодина, Тодоров отговори:

„Участието на ТЕСИ в мъжкото първенство миналата година беше абсолютно полезно. Независимо от това, че България не успя да се класира по-напред на Европейското, по принцип беше най-успешният ви национален отбор от подрастващите категории. Това беше един абсолютно позитивен ход. Колкото до следващия сезон, там вече трябва да се види кой има право да играе в този отбор. Ако може да се направи селекция, абсолютно съм за това младежкият отбор и следващия сезон да участва в Лигата.”


Play of the day