« Назад

Асен Великов: Ще направим всичко възможно да зарадваме феновете

Добави в Svejo
От Асен Великов 30/07/2013 23:43
Асен Великов: Ще направим всичко възможно да зарадваме феновете снимка: gong.bg

Здравейте приятели!

 

Започват квалификациите на националния отбор и сега е моментът да ви споделя как мина подготовката на отбора. Вече един месец се готвим и се надявам да покажем добра игра и най-важното да се класираме. През цялото време всеки от нас тренираше здраво. Всички сме много амбицирани да се представим добре и да станем първи.

 

Подготовката започна в Боровец, където беше най-тежко. Имахме много тренировки на стадиона. Това не са ни любими занимания, но са много важна част от пълната подготовката, защото са основата за добри резултати. Като цяло лагерът там беше много положителен за отбора, защото прекарвахме изцяло времето си всички заедно. Бяхме настанени в хотел, изолиран от всичко и през времето, в което не бяхме на тренировки, ние бяхме заедно, а това е много хубаво за сплотяването на колектива и отборния дух.

 

Мисля, че свършихме добра работа и това си пролича в контролните мачове, където записахме само победи. Разбира се, това не са официалните срещи, но е важно да побеждаваме, защото се вдига самочуствието на отбора. В контролите играхме с добри отбори и най-хубавото е, че играхме много силно в нападение. Като цяло този един месец мина бързо, но вярвам, че сме се подготвили добре и ще побеждаваме.

 

Разбира се, освен тренировките има и време за почивка, в което предимно играем карти. Винаги има закачки и забавни моменти, а както казах това са моментите, които ни сплотяват и вярвам, че изградихме добър колектив.

 

Надявам се, че хората във Варна ще ни подкрепят и на мачовете ще е хубава атмосферата, а ние ще направим всичко възможно да ги радваме повече. Надявам заедно да изживеем незабравими моменти!

 

Това е засега от мен. Надявам се това лято да ви радваме с красива игра и незабравими емоции...


Play of the day