« Назад

Асен Великов: Първенството беше силно и равностойно

Добави в Svejo
От Асен Великов 12/06/2013 18:25
Асен Великов: Първенството беше силно и равностойно (снимка: Sportsimages.bg)

Здравейте приятели на баскетбола! Измина поредният сезон и смело мога да кажа, че тази година първенството беше едно от най-силните и равностойни, в които съм участвал. През цялата година имаше срещи, които трудно можеха да се прогнозират как ще завършат, а решителните мачове накрая просто бяха украшение на завършека на интересното първенство.

 

Една от двойките които показаха много зрелище беше Левски-Балкан, а моят отбор отпадна именно от Балкан. Смея да кажа, че изиграхме два равностойни мача с тях, но за жалост и двата ги загубихме и за нас първенството приключи по-рано. Много ни се искаше и дадохме всичко по силите си да отстраним Балкан, но явно на този етап те бяха по-добрият отбор.

 

Радвам се, че избрах Варна и прекарах този сезон там. Видях се с много стари приятели и си припомних колко хубав и красив град е Варна. В клуба ми гласуваха доверие, показаха ми, че държат на мен и вярват в моите качества, което много ми помогна през сезона. Надявам се да са доволни от това, което показах през сезона, въпреки че винаги може и повече. Опитах се да дам най-доброто от себе си, за да може да побеждаваме и да радваме варненските фенове.

 

Бих бил щастлив, ако съм помогнал на някои от младите момчета и те да са напреднали и през сезона, който идва да го покажат. Мисля, че варненската публика има нуждата от добър отбор и победи, това е град, който в годините се е доказал като много спортен и съпричастен към колективните спортове. Тази година има само едно нещо, от което не съм доволен и то е класирането на отбора. Играехме добре на моменти, но като цяло не показахме играта която искахме и се искаше от нас. Причините сигурно са доста, но това е работа на ръководството да ги търси, а от нас се иска да играем и да побеждаваме. Вярвам, че отбора рано или късно ще бъде отново от водещите в България и много от младите момчета там ще са бъдещето на баскетбола ни. Пожелавам Ви хубаво лято с много усмивки и незабравими спомени


Play of the day