« Назад

Ангелов блести в дебюта пред собствена публика

Добави в Svejo
23/11/2022 07:42
Ангелов блести в дебюта пред собствена публика Мартин Ангелов (сн. Robert Bader Jr)

                            Мартин Ангелов изигра най-силният си мач от началото на сезона, но не бе достатъчен за нов успех на Стоктън Осприс. След три поредни победи като гости в първата среща пред собствена публика тимът отстъпи в дербито на конференцията на Роуън с резултат 99-108. 


Ангелов отбеляза 23 точки, а освен това добави 3 борби и 3 асистенции за 24 минути игра. Стрелбата му бе впечатляваща, особено от тройката - 6 от 10 и общо 8 от 14 от игра.


След 4 изиграни мача българският младежки национал е вторият най-добър реализатор в тима със средно по 14.3 точки на мач. Освен това има също по 2.8 борби и 2.3 асистенции за 22.0 минути на среща.


Пред близо 1000 зрители Роуън контролираше мача от началото до края и въпреки че на няколко пъти Стоктън намали до 6 точки това бе най-близо до което домакините успяха да се доближат в резултата. Двата тима играха и във финала от конференцията в Ню Джърси от миналия сезон, когато Стоктън спечелиха. Но сега късметът бе на страната на Роуън в един доста резултатен мач.


Активът на Стоктън до момента е 3 победи и 1 загуба. Следващата среща на Ангелов и тима му е срещу Уайднър в събота, 26 ноември.

 

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА СТОКТЪН - РОУЪН

 

Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day