« Назад

Димитър Ангелов: В такива мачове напрежението е огромно

Добави в Svejo
Източник: БТА 22/11/2022 01:17
Димитър Ангелов: В такива мачове напрежението е огромно Петър Каменски

 

 

Левски постигна втори пореден триумф в НБЛ. „Сините“ спечелиха първото Вечно дерби през настоящия сезон, надделявайки над Левски с 95-92 след продължение насред зала „Универсиада“. Наставникът Димитър Ангелов изказа своето разочарование от това, че съоръжението не бе пълно за съответния мач, който се завърна в българския елит след 13-годишна пауза.

 

На мач Левски – ЦСКА винаги е тежко, независимо дали си на терена или извън него, а отвън е доста по-тежко. Играл съм в такива мачове, напрежението е огромно. Виждате, че  Росен Барвочски не можа да издържи на напрежението. Нормално е в такива мачове, които имат много заряд.

 

Мисля, че в последните секунди преди продължението и в него играхме малко по-организирано, малко по-умно. В нашия отбор Асен Великов и Златин Георгиев са малко по-опитни, усещат моментите и това ни даде предимство. Те поведоха отбора. Тяхната агресия и раздаване поведоха по-младите момчета.

 

За мен е обидно, че залата не беше пълна. Очаквах да се напълни, все пак е Левски – ЦСКА и дълги години вторият отбор не беше в елита. Трябва да има повече хора – това е най-голямото удоволствие за играчите. Трябва и малко по-добър мениджмънт от лигата може би“, завърши Ангелов.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day