« Назад

Цуми Шаренкапова: Нека 2017 бъде успешно начало за любимата игра

Добави в Svejo
От Цуми Шаренкапова 06/01/2017 15:44
Цуми Шаренкапова: Нека 2017 бъде успешно начало за любимата игра Шаренкапова с номер 10 в отбора си

Здравейте, приятели и Честита Нова Година. Първо искам да ви пожелая много здраве и късмет! Нека 2017 бъде успешно начало за едно по-добро и качествено бъдеще на любимата ни игра. И дано се наслаждаваме на по-интересни мачове и хубав баскетбол.

 

С настъпването на новата година всеки прави своята разносметка за изминалата... моята лична е много положителна. Въпреки, че 2016 г. беше адски трудна в професионален план се опитвам да наблягам на позитивните емоции, тъй като ми се иска те да са водещи. След края на сезона стана ясно, че Дунав 8806 вече няма да го има. Един отбор - фактор в женското първенство, печелил толкова много медали, пълнил залата до краен предел и радвал толкова верни фенове е вече история. Като част от тази приказка, мога само да кажа, че е много жалко не само за баскетбола. Хората в Русе показали не веднъж безрезервната си любов заслужават един ден пак да се радват на играта.

 

Всеки край е и ново начало. Моето е с отбора на Монтана и съм щастлива, че съм тук. Организацията, атмосферата и колектива са повече от перфектни. Всички момичета сме пределно мотивирани да показваме най-доброто, на което сме способни. Пожелавам си през 2017 да сме здрави, да имаме повече късмет и покорени върхове както в България, така и в Адриатическата лига.

Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.


Play of the day