« Назад

Райън Хароу: Този сезон ще сме доста добри

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 20/09/2022 11:50
Райън Хароу: Този сезон ще сме доста добри balkan-basket.com

 

 

 

Райън Хароу е сред новите имена в лятната селекция на Балкан Ботевград. Американецът бе един от първите чужденци, които се присъединиха към подготовката на „зелените“, а през миналата седмица взе участие и в първите им две контроли срещу Крайова. Гардът даде интервю пред официалния сайт на ботевградчани, в което сподели как се чувства в отбора. Освен това стана ясно, че той е брат на Лоренцо Браун. Само преди два дни последният помогна на националния отбор на Испания да завоюва титлата на Евробаскет 2022. Ето какво зави Хароу пред balkan-asket.com:

 

-Райън, добре дошъл в Балкан…

 

-Благодаря. Щастлив съм, че съм тук.

 

 -Тук си едва от близо три седмици. Как се чувстваш в новата за теб атмосфера?

 

-Харесва ми тук. Всички са гостоприемни. Страхотно е да се запознаеш с играчите, новия отбор, да съм с треньора и да разбера философията му на игра. Мисля, че този сезон ще сме доста добри.

 

-Ботевград ли е най-малкият град, в който си играл?

 

-Да, градът определено е малък, но на приятелката ми и дъщеря ми им харесва много. Ходят на площадките всеки ден и се срещат с нови хора. На мен също ми харесва.

 

-Какви са твоите очаквания за предстоящия сезон?

 

- Ами просто искам да печеля, и да печеля, и да печеля. Знам, че отборът е миналогодишният шампион и искам да го направим този сезон също.

 

 

 

-Какво ще кажеш за новите си съотборници?

 

-Много ги харесвам. И американците, и българите. Те са добри момчета. Всички работим здраво и имаме еднаква цел - да побеждаваме и да печелим.

 

-В последните дни се разбра, че имаш много близки роднински отношения с Лоренцо Браун, който преди два дни стана европейски шампион с Испания. Какви са те?

 

-О, това е брат ми. Да, това е брат ми. Израснахме в една къща, играем един срещу друг откакто сме малки хлапета и е страхотно да го видя как побеждава в нещо толкова голямо. Говорих с него веднага след мача, както и преди това, и се гордея с него! Винаги е бил толкова добър играч и победител, така че това е нормално.

 

-Първите ни впечатления от теб са, че винаги си в добро настроение 

 

-Да, винаги съм в добро настроение. Аз съм добър, забавен и спокоен човек, който просто иска да играе и да направи каквото треньорът изисква от мен, но съм нормален човек и всеки може да говори с мен. Приятелски настроен съм. 

 

-Пожелаваме ти да продължаваш  да се усмихваш. И да бъдеш здрав! 

 

-Ще направя каквото мога за отбора и благодаря на всички, че ме приемат тук.

 

СНИМКА: balkan-basket.com


Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day