« Назад

Амад Рори: Чувството е страхотно

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 10/06/2022 00:20
Амад Рори: Чувството е страхотно Николай Христов

 

 

Балкан Ботевград спечели титлата за шести път в своята история. „Зелените“ отказаха Рилски спортист с 66-54 в четвъртия мач от финалната серия насред „Арена Ботевград“. Амад Рори бе в основата на ценната победа в последната среща“. Американецът влезе в ролята на топреализатор за ботевградчани. Гардът завърши със 17 точки, 3 борби и 4 асистенции за 35 минути в игра.

 

"Чувството е страхотно, но аз знаех, че мога да го направя. През цялата тази година усещах, че сме най-добрият тим, но не го показвахме. Този път обаче изиграхме най-добрия си мач и се чувствам добре.

 

"Мислех си, че ако победим Левски, ще спечелим титлата. Започнахме финалната серия със загуба, но останахме спокойни, по-мъдри и се радвам, че успяхме да спечелим. И аз, и Крис Джоунс сме били в подобни ситуации, така намерихме начин да спечелим."

 

"Бих се радвам да се върна тук и през следващия сезон. Трябва разбира се да говоря с агента си и със спортния директор, за да изчистим този въпрос“, сподели Рори пред Max Sport 2.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day