« Назад

Станимир Маринов: Иван Касапов е моят спасител и истинският MVP

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 09/06/2022 23:30
Станимир Маринов: Иван Касапов е моят спасител и истинският MVP Стоян Христов

 

 

Балкан Ботевград се поздрави с титлата в НБЛ за шести път в своята история. Селекцията на Небойша Видич се наложи над Рилски спортист с 66-54 в четвъртия двубой в битката за златото, за да сложи край на серията с 3-1 успеха. Станимир Маринов не успя да покаже изцяло на какво е способен в четвъртата среща, но изигра изключително силна серия. Българският национал записа 3 точки, 1 борба и 4 асистенции  25 минути в игра в четвъртия мач срещу Рилецо.

 

"Моментът е точно както си го представях - да празнувам с феновете на Балкан, с които съм израснал. Наистина сбъдната мечта. Това ми беше като цел и една недостигната мечта. Сега я постигнах. Малко бреме ми падна от гърба.“ 

 

"Искам да благодаря на моя физиотерапевт Иван Касапов, който наистина направи чудеса. Той е до мен при всяка една моя контузия. Винаги ми помага да се върна на терена. Той е моят спасител и истинският MVP“, подчерта гардът.

 

"Няма време за почивка. Имам малко време за празненства, след това национален отбор. Това го приемам сериозно. Ще се подготвям, за да постигнем нещо и с представителния тим. Всеки път, когато съм си правил планове, те винаги са се обърквали. Ще го карам ден за ден сега. Ще работя здраво и ще се надявам на най-доброто“, завърши Маринов пред Max Sport 2.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day