« Назад

Джервон Пресли: Трябва да се постараем повече

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 13/05/2022 22:26
Джервон Пресли: Трябва да се постараем повече Стоян Христов

 

 

Спартак Плевен не успя да намери пътя към успеха за началото на полуфиналите в НБЛ. Плевенчани загубиха от Рилски спортист с 65-94 в първия мач от серията насред „Арена Самоков“. Джервон Пресли изигра най-силния си мач за плевенчани. Американецът поведе колоната на реализаторите, но неговите усилия се оказаха крайно недостатъчни. Тежкото крило регистрира 16 точки и 5 борби за 24 минути престой на паркета.

 

"Рилски спортист е страхотен отбор и когато правиш много грешки, той веднага ги наказва. Точно това направи в този мач. Освен това имаше и силни серии, които не успяхме да наваксаме. Всички в Рилски играха за Трей Портър през първото полувреме. Наистина трябва да се постараем повече да го ограничим във втория мач",

 

"Аз съм такъв тип играч, опитвам се да помагам на моите съотборници да подобрят енергията си. Чувствам се добре в Плевен. Доволен съм, че имаме добър сезон. Феновете стават все повече и повече в залата. Радвам се, че хората тук ме приемат“, бе краткият коментар на Пресли пред Max Sport 2Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day