« Назад

Николай Стоянов: Мястото ми е в Спартак

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 12/10/2021 00:10
Николай Стоянов: Мястото ми е в Спартак basketball.bg

 

 

Спартак Плевен загуби на старта на новия сезон в НБЛ. Плевенчани допуснаха поражение от Берое Стара Загора със 76-89 в зала „Балканстрой“. Николай Стоянов бе сред най-добрите за Спартак. Българският национал постави името си сред реализаторите и бе близо до дабъл-дабъл, но неговите усилия се оказаха недостатъчни. Крилото завърши с 11 точки, 9 борби, 1 асистенция и 1 отнета топка за 38 минути престой на паркета.

 

"Със сигурност всички сме имали желание за игра и за победа. Може би грешките в защита и борбите в нападение, които взеха, ни изиграха лоша шега. Не успяхме да отговорим на тяхната агресия под коша. Наистина може би това беше разковничето.

 

"Не искам още от първия кръг да си търсим оправдания. Просто смятам, че всички трябва да се възстановят напълно и да влезем в залата да тренираме по нормалния начин. Аз съм професионалист. Разбира се, сантименти винаги могат да се открият. Било ми е хубаво две години в Стара Загора, но сега мястото ми е в Спартак и се опитвам да покажа на всички това, на което съм способен“, коментира крилото.

 

„Най-важното за следващия мач е всички да са здрави и да излезем напълно готови за една здрава и агресивна защита“, подчерта Стоянов относно следващата среща на Спартак в първенството.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day