« Назад

Михаил Капитанов: Възрастта е просто една цифра

Добави в Svejo
Източник: basketball.bg 18/04/2021 01:52
Михаил Капитанов: Възрастта е просто една цифра basketball.bg

 

 

Черноморец Бургас триумфира за втори пореден и общо 12-и път в НБЛ, с което си гарантира четвъртата позиция в крайното класиране на редовния сезон. В зала „Бойчо Брънзов“ бургазлии надделяха над Спартак Плевен с 95-75. Участие в мача взе и Михаил Капитанов, който изпълнява функциите на играещ помощник-треньор. Опитният гард записа 3 точки, 1 борба и 3 асистенции.

 

"Искам да благодаря на Васил Евтимов и на цялата организация, че ми гласуваха доверие. За мен е чест и удоволствие да работя в такава организация, каквато е Черноморец. За мен работата с Васил Евтимов е не просто работа, а удоволствие. Аз съм много благодарен и благодаря на всички за това доверие.“


Винаги съм казвал, че възрастта е просто една цифра и човек е на толкова години, на колкото се чувства. Има една притча, според която, ние не спираме да играем баскетбол, защото остаряваме, а остаряваме, защото спираме да играем баскетбол. За мен е удоволствие да играя с всички тези момчета, защото те са страхотни характери и съм бил като равен с тях. Тренирам доста отдавна и помагам на отбора, защото имаме доста контузени играчи. Сега Томас Читадзе, който е най-младият ни играч, се контузи лошо и трябва да помагам в тренировъчния процес, на паркета и извън него“, завърши Капитанов.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.


Play of the day