« Назад

Константин Папазов: Отнесохме се отговорно

Добави в Svejo
Източник: basketball.bg 18/04/2021 00:37
Константин Папазов: Отнесохме се отговорно basketball.bg

 

 

Левски Лукойл сложи край на редовния сезон в НБЛ с победа. „Сините“ не оставиха шансове на Черно море Тича след категоричното 110-57 в зала „Христо Борисов“. Старши треньорът на столичани Константин Папазов сподели, че това не е истинският облик на „моряците“.

 

"При всички случаи Черно море след двата мача, които загуби нещастно в Плевен срещу Спартак и във Варна от Берое, се е отразило на психологията на този млад отбор. Отсъствието на Терънс Томпсън и на основни играчи не може да не се отразява на тима. Ние играхме доста агресивно в защита, но във всички случаи това не е обликът на Черно море. Пожелавам на тези момчета, които имаха и много добри игри, при всички случаи като цяло са отишли напред. Пожелавам догодина да имат малко по-стабилно отношение от страна на община и всички, които могат да бъдат полезни на баскетбола във Варна, както и да постигнат по-големи резултати.“

 

Смятам, че много нещастно те загубиха два мача, които можеха да ги вкарат в плейофите и това щеше да бъде голям успех за момчетата. Едно е сигурно, че са отишли напред в развитието си, което само по себе си е важно. Те са местни играчи. Доволен съм от моите баскетболисти, все пак това е мач, който при всички случаи може да бъде подценен. Имахме добро отношение в защита, аз точно това изисквах от тях. Нападението въобще не сме коментирали. Имаше лош ден в стрелбата на домакините, това при всички случаи се отрази на тази голяма разлика. Доволен съм, че се отнесохме отговорно." Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.


Play of the day