« Назад

Асен Великов: Искам добри и красиви мачове

Добави в Svejo
От Асен Великов 08/01/2015 15:42
Асен Великов: Искам добри и красиви мачове Асен Великов (сн. Sportsimages.bg)

Здравейте приятели!

Честита Нова Година! Пожелавам Ви много, много здраве - както за вас,така и за всички ваши близки. Нека 2015-та бъде най-успешната, положителна и щастлива година за вас!

Празниците и почивните дни отминаха и е време отново всеки да се захваща с ангажиментите. За нас спортистите е хубаво, защото това което правим ни доставя удоволствие. Аз лично нямах търпение да започнем подготовка и отново да съм в залата. Както знаете, около нас имаше доста промени, имаме нов треньор, някои играчи ни напуснаха и дойдоха нови на тяхно място. Всеки от нас имаше почивни дни, които смятам, че ни се отразиха добре и сега всички сме много заредени и амбицирани да тренираме и да побеждаваме.

В момента подготовката е много различна и е хубаво, че първия кръг от новата година почиваме, защото имаме много неща да поправяме. Наблягаме много на физическата подготовка и знам, че много скоро всички ще сме в страхотна форма. Вярвам, че с привличането на новите играчи и смяната на треньора ще започнем да се преставяме по-успешно. Като всяко ново начало и ние имаме нужда от малко време, за да свикнем с новите изисквания, но съм сигурен, че за първия мач на 17 януари ще сме в добра форма.

Тези празници за мен бяха страхотни. Имахме малко по-голяма почивка от последните години и имах възможността да прекарам повече време с моето семейство. Надявам се, че всеки от вас е прекарал хубави празници в компанията на близките си хора, защото за мен това е най-големия подарък - да имаш време да си с роднините си и хората, на които държиш.

 

Още веднъж Ви пожелавам хубава и незабравима с положителни емоции година. Нашата почивка свърши, сега трябва да се подготвиме и да тренираме здраво, за да можем много скоро да Ви радваме по терените с добри и красиви мачове. До скоро


Play of the day