« Назад

Николай Грозев: Никой не очакваше да победим с над 70 точки разлика

Добави в Svejo
Източник: basketball.bg 20/01/2021 01:30
Николай Грозев: Никой не очакваше да победим с над 70 точки разлика balkan-basket.com

 

 

Балкан Ботевград се върна към победите в НБЛ. На свой терен „зелените“ изнесоха лекция на Черно море Тича със 113-41. С ключова роля за внушителния успех на ботевградчани бе и Николай Грозев. Крилото остави на сметката си 14 точки, 3 борби и 3 асистенции за 16 минути в игра.

 

"Получи се доста лесен мач като цяло, защото Черно море беше без 5,6 основни състезатели. Ние играхме здраво докрай, защото все пак трябваше да се изиграе този мач. След няколко дни имаме доста по-важен срещу Рилски спортист и затова играхме здраво до края. Със сигурност никой не очакваше да победим с над 70 точки разлика, но така се случи накрая. Като цяло причината беше късата им ротация, но са по-добър отбор от това, което показаха.“

 

В събота трябва да излезем да изиграем здраво в защита, защото самоковци са доста добър отбор. Играят много добре в нападение и защита. Ще се борим да победим. Тимовете във ФИБА Къп са доста сериозни. Само Сибиу имат 7 американци в състава, това значи, че румънците са доста сериозни. Отиваме, за да се противопоставим и ще видим до колко е възможно да се случи“, каза Грозев.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.


Play of the day