« Назад

Брейди Роуз: Нямаме стабилност

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 16/01/2021 22:22
Брейди Роуз: Нямаме стабилност Берое Стара Загора

 

 

Берое Стара Загора претърпя шеста загуба и се смъкна до петата позиция в НБЛ. „Зелено-белите“ отстъпиха при визитата си на Академик Пловдив с 89-97. Брейди Роуз изригна за старозагорци, но дори това не им помогна да предотвратят поражението. Американецът се превърна в топреаизатор. Гардът блесна с 25 точки, от които 6 точни шута зад арката.

 

Тежко е, ние играхме много лошо още от началото на първата част. Не успяхме да се справим с нещата и после започнахме да играем много добре, така че нямаме стабилност. Често излизаме от моментите на концентрация, което е недопустимо. Отстъпихме в борбата под коша. По време на мача започнахме да изглеждаме по-добре в този елемент, но в крайна сметка не успяхме да направим нищо.

 

Опитвам се във всеки мач да играя на сто процента. Играя добре и по-други начини, а не само когато вкарвам. Успях да отбележа доста точки, но всички трябва да се фокусираме върху това как да спираме съперника. 97 допуснати точки са прекалено много, когато искаш да печелиш мачове постоянно“, заяви Роуз в ефира на Max Sport 2.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.


Play of the day