« Назад

Николай Николов: Подходихме доста сериозно

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 16/01/2021 22:01
Николай Николов: Подходихме доста сериозно basketball.bg

 

 

Академик Пловдив излезе на четвъртата позиция в НБЛ. „Студентите“ се справиха с Берое Стара Загора след 97-89. С важна роля за триумфа на пловдивчани бе Николай Николов. Крилото бе сред най-резултатните и даде доста настроение на Академик. Той се отчете с 18 точки, 7 борби и 2 асистенции за 34 минути в игра.

 

Играхме много добре в началото. Подходихме доста сериозно, макар че Берое игра доста добре в последните си два мача. Само преди няколко дни старозагорци победиха Куманово 2009 в среща от Балканската лига, докато ние не успяхме. Знаехме кои са им силните страни. Представихме се много добре в нападение, подавахме си отлично топката и всеки се бореше под коша. Всеки искаше да овладее борбата и се получи доста интересен мач.

 

Имаме шансове да се придвижим и по-напред в класирането. Във всеки мач играем за победа и се хвърляме до край.Чувствам се доста добре в Академик. Отборът и организацията са на отлично ниво. Всичко много ми харесва. Мога да напредна във всеки баскетболен аспект, защото не се знае докъде са ми възможностите“, сподели Николов в ефира на Max Sport 2.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.


Play of the day