« Назад

Любомир Минчев: Не искам да се оправдавам

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 16/01/2021 21:44
Любомир Минчев: Не искам да се оправдавам basketball.bg

 

 

Берое Стара Загора претърпя шеста загуба в НБЛ и вече заема петата позиция в подреждането. „Зелено-белите“ загубиха при гостуването си на Академик Пловдив с 89-97. В ефира на Max Sport 2 старши треньорът Любомир Минчев бе лаконичен, но в същото време и доста разочарован от това, което демонстрираха старозагорци.

 

Не знам на какво да отдавам амплитудите в защита. Трябва само да се повтарям, вече казах, че отборите ще имат проблеми с постоянството. Академик също не беше в най-доброто си състояние преди това. Не искам да се оправдавам, мога само да поздравя домакините. Бяха изключително борбени и това нещо си пролича при борбата в нападение. Взеха ни 19 борби в под нашия кош, изпуснаха 35 стрелби и имат повече грешки от нас, но в същото време ни надборват и вкарват от повторни нападения. Това е основният ни проблем. Също така не ми хареса организацията в нападение.

 

Имахме да изиграем един мач, в който да спечелим четвъртото място и евентуално да се изкачим по-напред, но не го направихме. Мога само да поздравя съперника", каза Минчев.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.


Play of the day