« Назад

Тони Дечев: Продължаваме нашата работа

Добави в Svejo
Източник: basketball.bg 13/01/2021 01:32
Тони Дечев: Продължаваме нашата работа basketball.bg

 

 

Тимът на Ямбол допусна седмо поражение в НБЛ. „Жълто-черните“ отстъпиха пред Рилски спортист със 71-87. Наставникът Тони Дечев поздрави своите играчи за доброто първо полувреме, което изиграха.

 

“Смятам, че отново изиграхме нелошо първо полувреме срещу един добър отбор. Изпуснахме един много деликатен психологически момент, в който можехме да поведем с голяма разлика и да поставим наистина Рилски под напрежение. За съжаление пропуснахме възможността. Оттам нататък след една много дълга серия от 14:0, след наши грешки и лоши решения, нещата се обърнаха. Надявах се това да се случи по-късно в мача, исках да стоим близо до края и да изненадаме Рилецо, който е добър тим и играе с лекота.“

 

Поздравявам отново своите момчета за тези минути, в които сме концентрирани, в които се борим и играем равностойно дори и с най-добрите. Продължаваме нашата работа, продължаваме с мачовете, които ни предстоят. Този вече е в миналото. Не мога да бъда доволен след загуба, но в крайна сметка виждам и много хубави неща, които тренираме и се случват по време на мач, което е най-важното.” 

 

Мнението си за загубата на ямболии сподели и Евгени Василев, който вкара 8 точки.


“Играхме добре до третата част. След това вероятно умората ни оказа влияние. Допуснахме много грешки, съперникът ни натисна и така се стигна до крайния резултат.” Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.


Play of the day