« Назад

Асен Великов: Тази година ще има много повече интрига и равностойни срещи

Добави в Svejo
От Асен Великов 03/11/2014 11:49
Асен Великов: Тази година ще има много повече интрига и равностойни срещи снимка: sportsimages.bg

Здравейте!

Вече минаха четири кръга от първенството и мисля, че е време да Ви споделя наблюденията си и емоциите с моя отбор. След изманаването на тези мачове е още рано да се направят генерални изводи и оценки, но смятам, че тази година ще има много повече интрига и равностойни срещи.

 

Вижда се изравняване в отборите и моето мнение е, че тепърва ще навлизаме всички във форма и ще стават все по-качествени мачове. Нашият отбор започна първенството срещу отбора на Берое, който  смятам, че няма да има нищо общо като представяне с годините до сега. Като първи мач и в двата отбора имаше напрежение и не успяхме да покажем най-добрите си моменти, но Берое като домакин успя да ни победи. Сигурен съм, че ако сега изиграем този първи мач, ще е много по-качествен и за двата отбора. Ние показахме много еднотипна и бавна игра, което улесни Берое и те стигнаха до успеха.

 

След загубата дойде и време за равносметки и анализи. Всеки в отбора си направи нужните изводи за това как се е представил и след среща с ръководството и подробен анализ разбрахме къде са ни били грешките и започнахме да ги поправяме. Имахме повече от седмица на разположение до мача с Левски и всички се стараехме и си помагахме да вдигнем както личната така и отборната форма,  и да зарадваме феновете на отбора в първия за годината домакински мач. Оказа се добре за нас, че мачът беше отложен заради участието на Левски в Адриатическата лига и времето работеше за нас.

 

Радвам се, че вярата и трудът, който положихме дадоха резултат и ние победихме отбора на Левски. Беше труден мач, защото знаехме важността на срещата и всички искахме тази победа. Също така бяхме наясно, че в отбора на Левски има умора и ако играем на висока скорост в края на мача ще имаме повече свежест и с помощта на публиката ще сме в по-добра позиция. Като цяло мисля,че бяхме по-добрият отбор и заслужено победихме.

 

След три дни имахме мач в Бургас който изиграхме сериозно и победихме безпроблемно. След мача имахме доста трудности с прибирането към Варна заради лошото време и проливните дъждове, но след 3 часа престой в Обзор успяхме да се приберем нормално и без трудности. Този кръг почивахме и бяхме отбора без мач. Вярвам, че тази пауза от две седмици без мач няма да ни окаже влияние и ще останем на вълната от победите.

 

Тази година отборът е различен като състав има нови момчета, с които съм сигурен, че тепърва ще се вработваме и ще радваме нашите фенове. Сега започва новата седмица и е време да се захващаме за работа в залата.

Пожелавам Ви успешна и много положителна седмица на всички! Намирайте време за близките си хора и винаги им показвайте колко са важни за вас. В края на седмицата всеки отбор излиза в надпревара и нека всеки мач бъде празник и спектакъл,  който да ви носи положителни и незабравими моменти.


Play of the day