« Назад

Рилски спортист ще разполага с нова зала

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 29/06/2020 22:54
Рилски спортист ще разполага с нова зала basketball.bg

 

Рилски спортист ще има нова зала, в която да играе своите домакински мачове, съобщават от клуба. Съоръжението ще се намира в комплекс „СамЕЛИОН“, като символична първа копка бе направена днес от президента на самоковци Петър Георгиев. От 2008 година насам "скиорите" играят в "Арена Самоков".

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Свой собствен дом ще има Рилски спортист. Баскетболистите ни ще разполагат със своя зала, в която да играят домакинските си срещи. Тя ще се намира в комплекс „СамЕЛИОН“, чиято символична първа копка бе направена днес от президента на Рилски спортист, изпълнителен директор на фирма „Самел- 90“ АД, основен спонсор на тима, и именик инж. Петър Георгиев. Комплексът трябва да е готов до 2023 година, а основната му цел е да се превърне в достъпно и привлекателно място за обитаване, спорт и възстановяване. Проектът на комплекс „СамЕЛИОН“ предвижда изграждането на модерен спортно- възстановителен център със многофункционална спортна зала, тренировъчни зали, СПА център, басейн и фитнес. Хотелски комплекс, който включва в себе си хотел категория 4 звезди, апарт хотел, ресторант, лоби бар, конферентен център, детски център и търговски обекти. Предвижда се също и изграждането на медицински център с лаборатория за образна диагностика, функционална диагностика и рехабилитация, а в допълнение на всичко това ще бъде изградена и жилищна зона от затворен тип, която ще включва 7 двуетажни, 9 триетажни и 16 редови къщи, разположени изцяло в паркова среда. Повече за проект „СамЕЛИОН“ можете да разберете тук: https://samelyon.com/ #rilski #rilskisportist #samokov #bulgaria #nbl_bulgaria #sport #bulgariansport #basketball #bgbasket #bball #ballislife #gameday #rebounds #assists #points #blocks #basket #samel90 #samELYON

Публикация, споделена от rilski_sportist (@rilski_sportist) на Юни 29, 2020 в 11:29 PDT

 

 

Комплексът трябва да е готов до 2023 година, а основната му цел е да се превърне в достъпно и привлекателно място за обитаване, спорт и възстановяване. Проектът на комплекс „СамЕЛИОН“ предвижда изграждането на модерен спортно-възстановителен център с многофункционална спортна зала, тренировъчни зали, СПА център, басейн и фитнес. Предвижда се още хотелски комплекс, който включва в себе си хотел категория 4 звезди, апарт хотел, ресторант, лоби бар, конферентен център, детски център и търговски обекти.

 

Предвижда се също и изграждането на медицински център с лаборатория за образна диагностика, функционална диагностика и рехабилитация, а в допълнение на всичко това ще бъде изградена и жилищна зона от затворен тип, която ще включва 7 двуетажни, 9 триетажни и 16 редови къщи, разположени изцяло в паркова среда.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day