« Назад

Тодор Стойков: Заслужено спечелихме

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 10/02/2020 01:49
Тодор Стойков: Заслужено спечелихме sportal.bg

 

Левски Лукойл спечели Купата на България за втора поредна година. На финала столичани се справиха с Балкан Ботевград след 86-78. Президентът Тодор Стойков бе щастлив от успеха на „сините“. Той не пропусна и да благодари на феновете, които подкрепиха отбора по време на Финалната осмица. Ето какво заяви бившият баскетболист пред Sportal.bg.

 

Всяка една купа и титла е сладка, така че и тази е сладка. Спечелихме по категоричен начин преди нашите верни фенове, за което изключително много благодаря. Направихме такъв празник в София. Нормално е нашият отбор да започне по-агресивно, но мисля, че през целия мач показа, че е по-добрият. Когато Левски Лукойл е в пълен състав, трудно може да загуби. Това е финал, играят два силни отбора. Нормално е съперникът и той да покаже зъби.“

 

Заслужено спечелихме купата. Затова сме Левски, защото Левски има най-голямата фенска маса. Аз съм изключително благодарен. Това е нещо, заради което компанията „Лукойл“ стана спонсор, заради феновете. Така че аз се надявам така да бъде и занапред. Защото те го заслужават и този път доказаха, че са №1.“, отбеляза Стойков.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day