« Назад

Денислав Вутев: Има моменти, в които действията изпреварват мисълта или обратното

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 24/01/2020 13:10
Денислав Вутев: Има моменти, в които действията изпреварват мисълта или обратното basketball.bg

 

Денислав Вутев се представи на добро ниво за Спартак Плевен, но неговите усилия се оказаха недостатъчни при драматичната загуба от Академик София с 86-87. Центърът се отчете с 16 точки и 5 борби. След мача един от основните играчи в ротацията на Александър Дяковски бе повече от разочарован.

 

Трудно мога да дам адекватен отговор на това, което се случи в последните минути от мача. Не мога да направя селекция на думите, които да използвам. Смея да твърдя, че през по-голямата част от срещата играхме на сравнително добро ниво. Във всеки един отбор, когато има кадрови проблеми, духът малко или много се вдига. Това ни водеше и ни помагаше до финалните минути, но проблемите в края отново излязоха на дневен ред, както се случи и при последното ни домакинство срещу Черно море. Все още не можем да си вземем поуките, за да изчистим тези проблеми.

 

Когато е съкратена ротацията, има моменти, в които действията изпреварват мисълта или обратното. Допуснахме грешки, оставихме на стрелците на Академик свободни стрелби, от което те се възползваха и резултатът е налице.

 

За да съхраним надежди за участие в турнира за Купата на България, ще се хвърлим на щурм следващата седмица, когато гостуваме на Балкан в Ботевград“, бе лаконичен Вутев по повод шансовете на плевенчани за Финалната осмица.

 Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day