« Назад

Константин Папазов: Не може от една извадка да се правят крайни изводи

Добави в Svejo
Източник: dsport.bg 14/01/2020 18:23
Константин Папазов: Не може от една извадка да се правят крайни изводи basketball.bg

 

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов си пожела феърплей за дербито срещу Балкан в Ботевград тази събота. Наставникът на вицешампионите говори и за привличането на Данило Тасич.

 

"Доволни сме от новия сърбин. Иначе нямаше да го вземем. В събота игра в Румъния за Питещ, а това първенство превъзхожда нашето. Има добри показатели, бързо го привлякохме. Тасич ще играе срещу Балкан. Не е магьосник, никой не може да се адаптира от един мач, но ще направим всичко възможно."

 

"Като президент очаквам един сериозен сблъсък. Всички отбори се засилват. Двата тима с игрите си доказват, че са най-силни. От гледна точка на баскетбола всичко върви добре. Вярвам, че този път всичко ще се решава на паркета", добави Папазов

 

"За съжаление външни фактори може да окажат влияние. Левски ще играе в "Арена Ботевград" с всички честни средства. Вярвам, че и съперникът ще направи същото. Господинн Златев поздрави Балкан за успехите му. Не може от една извадка да се правят крайни изводи. Баскетболен клуб Левски е изряден. Вярвам, че трябва да се спазват законите на България. Сега, когато има мачове, никой не иска да дестабилизира обстановката", подчерта той. 

 

"Гостуваме на много силен отбор. Много ще ни е тежко. Искам тези два състава да забравят всички грешки и да няма вражда. Не се сърдя на ботевградчани, които ме освиркват. Лично съм ходил при Петър Стойчев и Симеон Дянков да се боря за финансирането на залата в Ботевград. За родния спорт тази зала е бижу. Искам феърплей на паркета", завърши опитният специалист.

 Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day