« Назад

Асен Николов: Надявам се победата да ни донесе повече увереност

Добави в Svejo
Източник: Академик Бултекс 99 12/11/2019 22:53
Асен Николов: Надявам се победата да ни донесе повече увереност basketball.bg

 

Академик Бултекс 99 стартира победоносно участието си в Балканската лига. Пред своя публика пловдивчани се справиха с Раховеци. Наставникът Асен Николов остана доволен от успеха на „студентите“

 

Радвам се, че победихме, тъй като загубихме последните ни три срещи и има напрежение. Победата може да ни помогне да работим в по-спокойна обстановка, въпреки че нямаме много време – вдругиден играем с Черно море Тича. Все пак се надявам успехът да ни донесе повече увереност.“

 

Доволен съм от Седрик Боуен, който има само една тренировка, днес помогна с опит и рутина, имаше добри решения в атака. Ако резултатите не отговарят на амбициите и целите на клуба, ще се налагат промени и може да дойдат нови играчи. Колебливи сме в мачовете, предстои ни сгъстен цикъл, надявам се срещу Черно море да покажем мотивация и характер“, заяви Николов.

 

Мнението си изрази Седрик Боуен, който направи повторен дебют с екипа на Академик. Американецът попадна в стартовата петица и постави името си сред реализаторите, записвайки 10 точки, 4 борби, 3 асистенции и 2 откраднати топки.

 

Чувствам се добре отново в Пловдив, отпочинал съм и съм готов да играя за отбора. Смятам, че днес играхме добре. Доволен съм и от себе си, мисля, че играх опростено. Играхме по правилния начин. Очаквам и в следващите ни мачове да показваме отборна игра и да даваме най-доброто от себе си.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day