« Назад

Брендън Браун: Не мисля, че правилната дума за този мач е отмъщение

Добави в Svejo
Източник: balkan-basket.com 10/01/2019 00:49
Брендън Браун: Не мисля, че правилната дума за този мач е отмъщение fiba.basketball

 

Балкан записа втора поредна победа в турнира за ФИБА Къп. "Зелените" надвиха българския шампион Левски Лукойл с 81-57 пред близо 2500 зрители в "Арена Ботевгард" и запази шанс за продължаване напред в турнира. Гардът Брендън Браун бе сред най-полезните играчи на отбора като отбеляза 21 точки, към които добави 7 борби и 5 асистенции. Ето какво каза той след мача:

 

"Преди всичко искам да кажа, че нашите фенове сa специални. Дойдоха толкова много, въпреки загубата след бързия обрат ни в София в събота. За нас беше наистина специално да вземем този реванш. Благодарен съм на нашите фенове. Да имаш такава подкрепа всяка вечер, на всяко състезание, това е  удивително. Наистина съм горд с моите съотборници. Имахме възможност да направим стъпка в правилната посока след обрата в последния мач в българското първенство. Излязохме като наистина искахме да наложим контрола още от начало и спечелихме този мач. Много съм горд с нашия отбор. Наистина съм доволен и щастлив". 

 

"Очевидно ще играем много пъти с Левски тази година. Би било хубаво да ги победим много пъти, но не мисля, че правилната дума за този мач е отмъщение, както ме питате, ние просто искахме да поставим нещата в правилната посока и смятам,че го направихме тази вечер. Ако отстрани изглежда като отмъщение, наречете го, както искате, но ни предстоят още много мачове с тях. Както казах още веднъж, направихме стъпка в правилната посока, но все още имаме какво да подобрим", допълни американецът.

 

"Не бих искал да навлизам в темата за инцидента в събота, има неща, които не може да контролираш . Има много неща, които аз мога да контролирам и които не мога. Благодарен съм,че нищо не се случи с моето семейство тогава. Не искам да обръщам внимание на случилото се. Има нещо, което ме стимулира - аз обичам тази игра и просто искам да побеждавам. Това ме мотивира. Възможността моето семейство да е тук е черешката на тортата.. Дойдох за мача, концентриран в него, не е необходимо да се концентрирам в нещо друго, сподели Браун.

 Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day