« Назад

Небойша Видич: Контролирахме мача през цялото време

Добави в Svejo
Източник: balkan-basket.com 10/01/2019 00:38
Небойша Видич: Контролирахме мача през цялото време fiba.basketball

 

Балкан записа втора победа в турнира на ФИБА Къп. Ботевградчани победиха българския шампион Левски Лукойл с 81-57 пред близо 2500 зрители в "Арена Ботевгард" и запазиха шанс за продължаване напред в турнира. Ето какви бяха думите след мача на старши-треньора Небойша Видич:

 

„Водихме през всичките 40 минути. Заслужавахме тази победа. Контролирахме мача през цялото време. В третата част те изравниха за 50:50, но след това намерихме начин да спечелим. Щастлив и доволен съм. Този мач беше важен за нас, защото е във ФИБА Къп. Опитваме се да се класираме за третата фаза"

 

"Относно ситуацията в нашата група мисля, че Левски Лукойл вече няма шанс. Ние ще опитаме да прескочим поне още един отбор, ако това е възможно, и да продължим участието си във ФИБА Къп"

 

"Дълга история е къде ми е усмивката. Да, щастлив съм, но вече мисля за бъдещето. Това е причината да не се усмихвам сега. Много лоши неща се случват в българския баскетбол. Дори след една нормална пресконференция, виждам някои мистерии на съдбата. Те просто не спират да правят някои лоши неща. Разбира се, че съм щастлив. Дадох на играчите почивен ден утре, така че това определено значи, че съм щастлив", заяви сръбският специалист.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day