« Назад

Ивица Скелин: Ще продължим да работим

Добави в Svejo
Източник: balkan-basket.com 09/10/2018 23:56
Ивица Скелин: Ще продължим да работим fiba.basketball

 

Ден Бош победи Балкан във втория мач от квалификациите за ФИБА Къп с 68-66, но не успя да се класира на този етап. Всеки пак холандският тим има все шанс да продължи в груповата фаза като един от най-добрите три губещи. Ето какво каза след мача старши-треньорът Ивица Скелин:

 

"Поздравявам Балкан за класирането във ФИБА Къп, поздравявам и моя отбор за чудесния мач тази вечер. Мисля, че играхме много по-добре от миналата седмица. Доволен съм от играта, която показахме тук, защото винаги има притеснението, че след като загубиш с 10 точки у дома, може да отидеш като на екскурзия, но ние показахме, че сме дошли да играем. Доволен съм от победата, може би, ако бяхме по-концентрирани при стрелбата от линията за наказателни удари, можехме да спечелим с по-голяма разлика, но това е животът. Като цяло съм доволен от победата".

 

"По време на предсезонната подготовка ние имахме много контузени играчи, други, които дойдоха по-късно, смяна на треньор, мачове на национален отбор, така че съм щастлив от това, че отборът показва прогрес. Ще продължим да работим. Най-важната част от сезона е през април и май." Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day