« Назад

Бойко Миленков: Имаме още много да се сработваме

Добави в Svejo
Източник: beroebasket.com 13/09/2018 14:17
Бойко Миленков: Имаме още много да се сработваме Берое Стара Загора

 

Берое загуби от Академик Бултекс 99 с 87:93 в контрола, играна в Стара Загора вчера.Участие в срещата взеха едва шестима състезатели заради ангажиментите на националите и контузиите на Джеймс Уайт, Борис Войков и Николай Титков.

 

Най резултатен за нашите бе Адонис Файлър с 22 точки, Далин Бачински записа 19 точки и 11 борби, а Конър Франкамп отбеляза също 19 и направи 7 асистенции.

 

След двубоя Бойко Миленков, който води отбора в отсъствието на Любо Минчев, заяви, че проверката е била пълноценна, защото в момента най-важното е играчите да трупат игрови минути и да поддържат спортна форма.

 

 „Ясно е е, че сме в подготвителен период и тепърва предстои да навлезем в спортна форма. Контролите са точно за това“, сподели Миленков. Той призна, че е било трудно да се играе с толкова ограничен състав и поради тази причина отборът не е съумял да упражни стабилната защита, която старши треньорът Минчев иска да се играе.

 

„Единствено Бачински играе на позиция 5, след като той излезе, играхме само с външни състезатели, което ни затрудни максимално. Имаме още много да се сработваме, защото сме с много нови играчи“, каза още помощник треньорът на Берое.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day