« Назад

Георги Бързаков: Искаме да бъдем конкурентноспособни срещу всеки отбор

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 05/09/2018 00:25
Георги Бързаков: Искаме да бъдем конкурентноспособни срещу всеки отбор basketball.bg

 

Георги Бързаков ще се подвизава с екипа на Спартак Плевен за втора поредна година. Той е третият играч от миналогодишния състав, който ще продължи да защитава цветовете на плевенчани след Константин Коев и Николай Маринов.  Крилото сподели, че се чувства много добре, тъй като отново ще играе пред плевенската публика. 

 

"Радвам се, че отново ще бъда в Спартак. Моето лично желание бе да играя отново пред плевенската публика. Подкрепата на феновете бе страхотна през миналия сезон, въпреки всичките трудности. Чувствам се като у дома си. Харесва ми градът, както и  хората. Колективът е добър, разбираме се с всички момчета. Надявам се тази година да постигнем доста по-добри резултати от миналата, а залата да бъде пълна във всеки мач". 

 

"Николай Върбанов и Денислав Вутев са едни от най-качествените ръстови играчи в България, а да не забравяме и Тодор Тодоров, който е изключително опитен и може много да допринесе. Имаме Константин Коев и Никола Ангелов, които също разполагат със солиден ръст. Смятам, че ще изпъкваме с височина и мисля, че треньорът ще се възползва по-най добрия начин от това нещо". 

 

"Програмата за новия шампионат ми се струва добра, но за нас това не би трябвало да е от такова значение. Искаме да бъдем конкурентноспособни срещу всеки отбор, за да спечелим колкото се може повече срещи. Не мисля, че трябва да отдаваме такова значение срещу кого стартираме новото първенство, защото през сезона ще ни се наложи да се срещнем с всички тимове. Надявам се да започнем силно годината", подчерта крилото. 

 

"Това, че всички сме българи определено е от полза, защото се разбираме по-лесно. Комуникацията е по-различна, когато в един отбор има чужденци, както и културата. Всички се познаваме, смятам, че се разбираме и комуникацията не би трябвало да ни е проблем", допълни Бързаков. 


Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day