« Назад

Тодор Стойков: Идването на близнаците в Левски Лукойл е огромно предизвикателство

Добави в Svejo
Източник: Левски Лукойл 25/07/2018 17:28
Тодор Стойков: Идването на близнаците в Левски Лукойл е огромно предизвикателство Левски Лукойл

 

"Идването на близнаците е предизвикателство и към нас, и към тях", заяви президентът на "сините" Тодор Стойков, който бе развълнуван от трансфера на Деян и Калоян Иванови. Ето какво каза още той относно привличането на братята:

 

 

"Ръководството на Левски Лукойл е убедено, че с привличането на Деян и Калоян Иванови, ние взимаме не един, а двама лидери. Не е лесно в днешно време български клуб да се пребори за трансфера на най-добрите български играчи, които от 15 години са си изградили име в чужбина. Затова съм изключително щастлив, но и благодарен и на Деян, и на Калоян, че ни повярваха, че ни се довериха и че заедно ще се опитаме да реализираме така мечтания от всички нас европейски пробив."

 

"Идването на близнаците в Левски Лукойл е огромно предизвикателство, както за нас, защото ние трябва да отговорим на големите им очаквания към нас като клуб. Както и към самите тях, защото нашите очаквания и към двамата също са много високи. Познавам ги от 20 години, знам какви характери са и нямам търпение да започнем да работим заедно в името на Левски."Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day