« Назад

Джейсън Уошбърн: Готов съм за игра

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 22/06/2018 00:11
Джейсън Уошбърн: Готов съм за игра basketball.bg

 

Джейсън Уошбърн се завърна в националния отбор след две години отсъствие. Американецът ще замени сънародника си Дий Бост, който няма да играе за "лъвовете" в последните два мача от световните квалификации срещу Исландия и Чехия. Центърът завърши с 11 точки и 9 борби в първата проверка срещу тима на Тунис. 

 

"Треньорът се свърза с мен за предстоящите срещи. Той каза, че се нуждае от мен и аз пристигнах по възможно най-бързия начин. Чувствам се чудесно. Имах няколко контузии, но сега съм готов за игра. През последните две години играх в Япония. Направих добър сезон, но след това се контузих и бях доста време извън игра". 

 

"Играх със Станимир Маринов в Косово. Говорех и с Дий Бост, така че не съм спирал да поддържам връзка с момчетата от националния тим чрез социалните мрежи. Прегледах статистиката от последния мач срещу Исландия. Успeли сме да победим като гости, което е много хубаво. Знам, че разполагат с много добър център, който трябва да пазя, както и това, че играят с пълни смени. Ще бъде труден двубой, но мисля, че ако играем правилно у дома, ще се поздравим с победата. Много се радвам, че треньорът този път се спря на мен, защото искам да покажа, че съм здрав", завърши американецът. 

 Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day