« Назад

Лъчезар Коцев е новият треньор на кадетките

Добави в Svejo
Източник: basketball.bg 12/06/2018 20:35
Лъчезар Коцев е новият треньор на кадетките champion2006.com

 

Лъчезар Коцев ще води националния отбор за момичета до 16 години на Европейското първенство за тази възраст това лято в Черна гора. Той заменя Десислава Ангелова, която поради ангажименти във Франция се оттегли от поста.

 

Коцев бе утвърден за старши треньор на заседание на Управителния съвет на БФБаскетбол днес.

 

Управата утвърди Красимира Банова за нов член и Председател на Спортно-Техническата комисия към БФБаскетбол. Начело на комисията за Подрастващи пък бе определен друг член на УС – Тодор Иванов. Той предложи Комисията да е с членове Даниел Димитров, Лъчезар Диков, Лъчезар Коцев, Йордан Иванов, Борислава Мандур, и Христо Христов.

 

Днес Управата изслуша отчети на президента на БФБаскетбол Георги Глушков и Генералния мениджър на НБЛ Лилия Борисова за работата на лигата. УС единодушно реши Георги Глушков  и Атанас Тонев и всички други членове на УС на БФБаскетбол да присъстват на общото събрание на НБЛ на 18.06.2018 13:00 ч. в з. „Универсиада“.

 

След като разгледа кандидатурите на Дунав 2016 (Русе) и Рилски спортист (Самоков), с два гласа Въздържал се УС реши финалите на Държавното първенство за момичета до 14 години да се проведе в Самоков от  26 до 30 юни.

 

УС единодушно  реши да се отпусне помощ в размер на 500 лв. за подпомагане на бившата басетболистка Тина Динева от бюджета на БФБаскетбол.Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day