« Назад

Тодор Стойков: Успехите в Европа със сигурност ще дойдат

Добави в Svejo
Източник: gong.bg 01/06/2018 00:15
Тодор Стойков: Успехите в Европа със сигурност ще дойдат basketball.bg

 

Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков вярва в светлото бъдеще на клуба, а същевременно демонстрира трезва преценка за най-належащите задачи в краткосрочен план. Стойков призна, че "99 процента от отбира са с изтичащи договори и когато стане ясно кои баскетболисти ще останат, ще мисли за селекция. 

 

"Да, проектът се разраства. Искам първо да честитя титлата на играчи, ръководители и всички сини фенове. Продължаваме напред да гоним целите, които имаме. Съвсем заслужено играч и треньори излизат в почивка, за нас остава да работим през лятото", каза Стойков пред Спортно шоу Гонг. 

 

"Първенството ни свърши преди два дни, така че тепърва треньорите ще направят своя анализ, какви са техните желания. Договорите на 99 от отбор изтичат. Може на някой да не му хареса, може да поиска да си тръгне. Да, получи се сплотеният колектив. Получи се трудът на екипа, който работи, получи се и заради омразата на другите." 

 

"Хубаво е да има височки цели, Радвам се, че Тити има такива. Успехите в Европа със сигурност ще дойдат, дали след година или две. Ние като ръководството през последните 5 месеца успяхме да осигурим на играчите това, което на мен ми е липсвало, докато играех. Комбинацията между Левски Лукойл има бъдеще с милионите "сини" фенове и подкрепата на компанията". 

 

"Още не сме обсъждали целите. Левски е един и тепърва ще работим в тази насока. Убеден съм, че до началото на сезона всичко ще бъде приключено. И аз съм на мнението, че с Левски никой не бива да се шегува и да го провокира. Това е отговорът на всички неща, които излязоха срещу отбора от уж левскари, които обаче са настроени враждебно". 

 

Новото наказание? Със сигурност обжалваме и едното, и другото решение. После чакаме арбитражната комисия да се произнесе. Да, със сигурност имаме вина в случая, но и нашите фенове бяха провокирани още в първия мач. Получи се неприятна ситуация, но ние като ръководство ще се опитаме повече такива неща да не се повтарят."

 

"Трябва първо всички, които ще играят и ще участват, да си преподпишат договорите. Всичко оттук нататък трябва да е на много по-високо професионално ниво в сравнение с това, което беше до момента", добави още Стойков. 

Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day