« Назад

Мариян Илиевски: Дебютът ни в Балканската лига е успешен

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 13/04/2018 13:18
Мариян Илиевски: Дебютът ни в Балканската лига е успешен balkanleague.net

 

Отборът на Блокотехна завърши на второ място в редовния сезон на Балканската лига и се класира директно за Финалната четворка, която ще се състои в "Арена Самоков" тази събота и неделя . За да стигне до битката за златото, македонският тим ще трябва да победи Левски Лукойл в първия полуфинал от турнира. Старши треньорът на македонците Мариян Илиевски коментира, че се надява всичките му играчи да са здрави за заключителната фаза от надпреварата. 

 

"През целия сезон ние показахме, че сме отборът, който дава всичко от себе си във всеки мач. Дори и с по-къса ротация, както и с всичките промени, извършени в съставите на нашите съперници, ние имахме само една цел-да играем на върха на нашите възможности. За разлика от нашия съперник, ние имахме мач във вътрешното първенство. Надявам се всичките ми играчи да са здрави за Финалната четворка." 

 

"Нашият дебют в състезанието е успешен, а класирането ни в редовния сезон потвърждава тези думи. Баскетболисти ни имаха поле за изява в мачовете през сезона, като успяха да вдигнат своето ниво срещу отбори, които разполагат с по-широки състави. По този начин те са в основата на екипа ни". 
Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day