« Назад

Людмил Хаджисотиров: Дойде време за най-важната фаза от турнира

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 13/04/2018 00:55
Людмил Хаджисотиров: Дойде време за най-важната фаза от турнира basketball.bg

 

Рилски спортист ще бъде домакин на Финалната четворка в Балканската лига за трети път. Самоковци спечелиха първото издание на турнира, което се проведе през 2008 година именно в "Арена Самоков". Във втория полуфинал от надпреварата "скиорите" ще излязат срещу Башкими. Старши треньорът на Рилецо Людмил Хаджисотиров сподели, че очаква труден мач с тима от Косово. 

 

"Надявам се, че всичките ми играчи ще бъдат здрави за Финалната четворка. Ако това се случи, мисля, че имаме отличен шанс да се представим на много добро ниво пред родна публика. Подготовката ни върви добре, имаме време да се фокусираме за предстоящите ни съперници". 

 

"Завършихме на първо място в редовния сезон на надпреварата, като това се случва за първи път в историята на клуба. Дойде време за най-важната фаза от турнира. Очаквам труден мач срещу отбора на Башкими, който подобри значително селекцията си и своето представяне от последния път, когато играхме. Като цяло Балканската лига носи много позитивни неща за нас, тъй като това ни позволява да поддържаме по-висок игрови ритъм", завърши Удо. 

Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day