« Назад

Константин Папазов: Всичките ни мисли са насочени към спечелването на трофея

Добави в Svejo
Източник: Веселин Михайлов 12/04/2018 23:39
Константин Папазов: Всичките ни мисли са насочени към спечелването на трофея basketball.bg

 

Левски Лукойл ще се опита да спечели за трети път турнира на Балканската лига. В първия полуфинал от Финалната четворка в "Арена Самоков" столичани ще играят срещу състава на Блокотехна, с който си размениха победа и загуба в редовния сезон. Старши треньорът на "сините" Константин Папазов заяви, че македонският отбор е много сериозен съперник, който показва добра игра през цялата година. 

 

"Един месец след загубата на финала за Купата на България, ние успяхме да подобрим нашето представяне и нашата отборна химия. Не знам какво не ни стигна за победа срещу Рилски тогава, но първо трябва да мислим за Блокотехна, който играе много добре през целия сезон. Работим изключително сериозно, като всичките ни мисли са насочени към спечелването на трофея". 

 

"Това е десетото издание на надпреварата. Участието на Левски в това състезание носи само позитивни неща за клуба. Имахме съвсем други амбиции, когато започнахме сезона. Тогава бяхме ръководени от идеята да дадем шанс за развитие на по-младите ни играчи. След това обаче нещата се промениха, когато Лукойл ни стана спонсор, защото целите ни станаха по-високи и сега искаме да спечелим златото. Ще се опитаме да постигнем тази цел през уикенда в Самоков", завърши Тити.

 

Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day