« Назад

Небойша Видич: Мисля, че през първото полувреме бяхме дошли на екскурзия

Добави в Svejo
Източник: basketball.bg 12/04/2018 00:16
Небойша Видич: Мисля, че през първото полувреме бяхме дошли на екскурзия basketball.bg

 

Балкан Ботевград допусна тежка загуба при визитата си на Берое Стара Загора. Наставникът на ботевградчани Небойша Видич бе разочарован от своя тим след срещата. 

 

"Мисля, че първото полувреме бяхме дошли на екскурзия. Нищо от това, за което говорихме не се направи на терена. Готвихме се много за този мач, работили сме всичко по подготовката, но това, което може да ни ласкае, е че те играха чудено срещу нас. Много добре играха на смяна". 


"Никой не мисли вече за предишната загуба срещу Академик бултекс 99, но сякаш играчите смятаха, че след като сме говорили и само трябва да се появят на терена и всичко ще бъде наред. Казах им още вчера, че играем с отбор, който изглежда по съвсем различен начин и има чудесна енергия, много атлетизъм. Ние просто не успяхме да намерим отговор на смените, които направиха, без разчитане на нападанията и добрите пасове. Напрактика някои от играчите, на които много разчитаме не успяха да направят нищо, допълни сръбският специалист.  


"Не мисля, че първото място е далеч, но така или иначе не сме дошли да правим сметки. Аз това казах на играчите преди мача, че идваме тук да победим, защото сме БК "Балкан". Във всеки случай трябва да спечелим мачовете срещу Левски Лукойл и Рилски спортист вкъщи, за да може да спечелим първото място, но не правим никакви сметки за момента."Кликнете и харесайте фейсбук страницата на Superbasket.bg.

Play of the day